lördag 26 juli 2008

getingar är snälla



För er som ännu inte begripigt det så kan jag meddela att getingar inte är farliga. Dom sticks inte utan anledning. Så sluta veva hysteriskt när getingen kollar läget. Då blir han bara rädd och arg.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Bzzzzz.....
:-)

Steina sa...

Du kommer att få lära känna några hundra getingar som bor i altantak och balkonggolv hos mig. De är snälla men väldigt närgångna när de undersöker vem som skakar sina sängkläder och hänger tvätt och sånt... Så låt bli att vifta - och döda dem inte! De äter myggor!!!!
Fast det visste du väl redan. Ge gärna de nyfödda namn och skriv ner på en lista så jag ser vilka nya namn jag ska ropa för att få in dem på kvällarna när jag kommer hem. Hoppas du får en skön semester.

Anonym sa...

Du låter som min mamma.. "den sticks bara om du är dum mot den". Bah! Getingen är ett köttätande djur utrustad med vapen som lägger näsan i blöt där den inte hör hemma. Den behöver inte alls kolla läget på min kropp och gör den det får den finna sig i att bli viftad. Om jag snokar i getingboet blir jag stucken och om getingen snokar i min sons saft, då blir han mosad. /evil S

Micke sa...

Bara det att getingar äter myggor gör dom till hedersmedborgare i min värld. Getingar får härmed icke - röras. Untouchable! Som kossorna i Indien.

Hörde förresten nyss på radionyheterna att det numera i Sverige finns vampyrfjärilar! Det ni. Dom har uppenbarligen en snabel som dom suger blod med.

Micke sa...

Glömde tillägga att S verkar ha en klok mor. Och om du slår ihjäl fler getingar bara sådär så ska jag skicka en hel svärm vampyrfjärilar efter dig. För övrigt så så är jag säker på att du kommer att i ditt nästa liv bli just en geting. Ha!

Anonym sa...

Oh my god! *darrar på läppen* Jag brukar faktiskt rädda humlor när de hamnat i vatten. Snyft.

Unknown sa...

Räddat getingar som åkt ner i cider flaska och hjälpte en humla som låg på en trottoar häromdagen lämnade den i en blomma då blev den piggare.. Har ett eget getingbo i mitt förråd, som jag har gräsklippare och cykel i, precis bredvid dörren, har öppnat dörren och smällt igen den flera dagar på raken, nu går de inte ens ut ur boet när jag går in dit, de bryr sig inte ens om jag "klappar," på deras bo